A la carte

De chefs van restaurant La Stalla laten zich inspireren door het rijke aanbod aan seizoen producten.

Soepen

Verse dagsoep

Tapas of starten of delen

In huis bereide garnaalkroketten

Extra zacht gerookte zalm

Carpaccio van rundsvlees “op mijn wijze”

Parmahesp met een gemengd slaatje

Slaatje met warme geitenkaas

Vitello tonato

Scampis met look

Uit de zee

Sla , tomaat en garnalen

Mosselen natuur ( seizoen )

Gegrilleerde tijgergarnalen

Scampis met look in de pel

Catch of the day met prei , puree en garnaaltjes

Bruin gebakken zeetong met hoeveboter (2 stuks)

Paëlla (Specialiteit )


Huisgemaakte deegwaren

Spaghetti Napolitaine

Spaghetti Bolognèse

Spaghetti Carbonara

Penne " Prosciutto "

Pasta met vier kazen en Parmaham

Lasagna “ Maison “

Tagliatelle met scampis en gerookte zalm

Pasta met zeevruchten


Van de boerderij

Koninginnehapje

Biefstuk

Brochette “Stalla “

Ossenhaas

(Groene peperroom, Béarnaise, Gorgonzola,champignon, Roquefort,gemengd slaatje)

Américain vers in huis bereid zoals het hoort

(specialiteit)

Côte à l'os

(2 cvts)

Châteaubriand

(2 cvts)

Schnitzel “Milanese “

Schnitzel “ Chef “

Kalfsschenkel op de wijze van de Chef

Desserts

Zabaglione met Marsala en vanille-ijs

Tartuffo

Crème brûlée

Chocolademoes

Huisgemaakte “Tiramisu “

Champignon "La Stalla "

Vanille-ijs met warme chocoladesaus

Ijs met caramel en krokante nootjes

Normandische pannenkoek

Digestive Kolonel

“Romantisch, mooi en heerlijk. Elke gang was lekker, uniek en prachtig gepresenteerd.”

Laat u culinair verwennen bij kaarslicht of aan de open haard.