A la carte
De chefs van restaurant La Stalla laten zich inspireren door het rijke aanbod aan seizoen producten.
Soepen
Verse dagsoep
Om te starten
Kaaskroketten
In huis bereide garnaalkroketten
Carpaccio van rundsvlees “op mijn wijze”
Slaatje met warme geitenkaas
Vitello tonato
Scampis met look
Uit de zee
Mosselen natuur ( seizoen )
Scampis met look in de pel
Bruin gebakken zeetong met hoeveboter (2 stuks)
Paëlla (Specialiteit )
Huisgemaakte deegwaren
Spaghetti Bolognèse
Spaghetti Carbonara
Lasagna “ Maison “
Tagliatelle met scampis en gerookte zalm
Wok van pasta met groentjes
( vegetarisch ) Van de boerderij
Koninginnehapje
Biefstuk
Américain vers in huis bereid zoals het hoort
(specialiteit)Côte à l'os
(2 cvts)Schnitzel “Milanese “
Schnitzel “ Chef “
Kalfsschenkel op de wijze van de Chef
Desserts
Zabaglione met Marsala en vanille-ijs
Tartuffo
Chocolademoes
Huisgemaakte “Tiramisu “
Champignon "La Stalla "
Vanille-ijs met warme chocoladesaus
Ijs met caramel en krokante nootjes
Normandische pannenkoek
Digestive Kolonel
Onze prijslijst :
Scan deze QR code met je smarttelefoon :