A la carte

De chefs van restaurant La Stalla laten zich inspireren door het rijke aanbod aan seizoen producten.

Soepen

Verse dagsoep

Om te starten

Kaaskroketten

In huis bereide garnaalkroketten

Carpaccio van rundsvlees “op mijn wijze”

Slaatje met warme geitenkaas

Vitello tonato

Scampis met look

Uit de zee

Mosselen natuur ( seizoen )

Scampis met look in de pel

Bruin gebakken zeetong met hoeveboter (2 stuks)

Paëlla (Specialiteit )


Huisgemaakte deegwaren

Spaghetti Bolognèse

Spaghetti Carbonara

Lasagna “ Maison “

Tagliatelle met scampis en gerookte zalm

Wok van pasta met groentjes

( vegetarisch )


Van de boerderij

Koninginnehapje

Biefstuk


Américain vers in huis bereid zoals het hoort

(specialiteit)

Côte à l'os

(2 cvts)

Schnitzel “Milanese “

Schnitzel “ Chef “

Kalfsschenkel op de wijze van de Chef

Desserts

Zabaglione met Marsala en vanille-ijs

Tartuffo

Chocolademoes

Huisgemaakte “Tiramisu “

Champignon "La Stalla "

Vanille-ijs met warme chocoladesaus

Ijs met caramel en krokante nootjes

Normandische pannenkoek

Digestive Kolonel

Onze prijslijst :

Scan deze QR code met je smarttelefoon :

Laat u culinair verwennen bij kaarslicht of aan de open haard.