Zuiderse warmte

Koen Verhaegen en Pascale Joye hebben in de 30 jaar dat ze het restaurant La Stalla runnen een stevige reputatie opgebouwd. Koen is oud-leerling van de Hotelschool Ter Duinen in Kosijde. Samen met Pascale bouwde hij de zaak met veel liefde uit. Ze kregen onlangs ook versterking. Hun zonen Geoffrey en Florian, ook oud-leerlingen van de Hotelschool in Koksijde, staan hen sinds kort bij.

De naam La Stalla is Italiaans voor een oude schuur voor paarden. Daar is de volledige inrichting van het restaurant op gebaseerd. Open haard, eiken tafels en verdoken lichtjes leunen aan bij de bijzondere zuiderse sfeer. Koen staat zelf achter het fornuis met zijn zoon Geoffrey en Pascale is de sympathieke gastvrouw die versterking krijgt van zoon Florian.

"Wij zijn een restaurant voor iedereen." Je kunt er een heerlijke steak eten of spaghetti, met een pint of een glas wijn. Elke klant wordt met evenveel enthousiasme bediend. Daardoor hebben we door de jaren heen een vast cliënteel opgebouwd», klinkt het trots bij chef Koen. In " La Stalla " hebben Italiaanse en Franse specialiteiten een voetje voor. Daar horen natuurlijk de huisgemaakte deegwaren en pizza's bij. De vleesbereidingen die worden aangeboden, zijn van de beste kwaliteit. Naast een resem visgerechten zijn ook de toetjes niet te versmaden