A la carte

Soepen

Minestrone

Om te starten

  

In huis bereide garnaalkroketten

Extra zacht gerookte zalm  

Carpaccio van rundsvlees“op mijn wijze” 

Parmahesp met een gemengd slaatje

Vitello tonato

 Van de boerderij

Biefstuk

Brochette “Stalla 

Ossenhaas

( Groene peperroom, 

 Béarnaise, gemengd slaatje )

Américain vers in huis bereid zoals het hoort (specialiteit)

Côte à l'os  ( 2 cvts )

 Schnitzel “Milanese “

Schnitzel “ Chef “

Kalfsschenkel op de wijze van de Chef

Uit de zee

Mosselen natuur ( seizoen )

Gegrilleerde tijgergarnalen

Bruin gebakken zeetong met hoeveboter (2 stuks)

Paëlla (Specialiteit )

Huisgemaakte deegwaren 

Spaghetti Napolitaine

Spaghetti Bolognèse  

Spaghetti Carbonara   

Lasagna “ Maison “

Tagliatelle met scampis en gerookte zalm

Pasta met zeevruchten

Oven verse pizza's

Margherita

Hawaï

Al Tonno   

Calzone


Parma ...

  

of maak Uw eigen pizza !!!

Desserts

Zabaglione met Marsala en vanille-ijs 

Tartuffo  

Crème brûlée

Chocolademoes 

Huisgemaakte “ Tiramisu “

Champignon "La Stalla "

Vanille-ijs met warme chocoladesaus

Ijs met caramel en krokante nootjes

Normandische pannenkoek 

 Digestive  Kolonel